Diesel: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: ) → ), ( → ( (2), : → :, kandutan → kandhutan, tertemtu → tinamtu, duwur → dhuwur (5)
(→‎Viskositas: éjaan, replaced: penting → wigati)
(éjaan, replaced: ) → ), ( → ( (2), : → :, kandutan → kandhutan, tertemtu → tinamtu, duwur → dhuwur (5))
{{rapèkaké}}
[[Gambar:Bahan bakar solar.jpg|thumb|250px|Diesel utawa solar]]
'''Deisel''' utawa [[solar]] ya iku [[bahan bakar]] [[lenga]] [[sulingan]] saka [[lenga bumi]] mentah.<ref name="internet1">[http://www.scribd.com/doc/45920835/Bahan-Bakar-Solar-Diesel-Fuel] BAHAN BAKAR SOLAR, (Kaunduh 24/10/12).</ref> bahan bakar iki wernané [[kuning]] rodok [[coklat]] kang bening. Panggunaané solar racaké ya iku kanggo bahan bakar ing kabèh jinis [[mesin diesel]] kanti putaran duwurdhuwur (sak nduwuré [[1000 rpm]]), kang uga digunakaké minangka bahan bakar ing pembakaran langsung [[pawon]]-pawon cilik kang mliginé dikarepaké pembakaran kang resik. Lenga solar iki racaké disebut uga [[Gas oil]], [[Automotive Diesel Oil]], [[High Speed Diesel]].
 
[[Mesin]]-mesin kanti putaran kang rikat (>''1000rpm'') mbutuhaké bahan bakar kanti karakteristik tertemtutinamtu kang béda karo lenga diesel. Karakteristik kang diperlokaké ana sesambungané karo ''auto ignition'' (kemampuan empan dhéwé), gampang mili ing sajeroning saluran bahan bakar, kemampuan kanggo ''teratomisasi'', kemampuan [[lubrikasi]], aji kalor lan karakteristik liya. Bahan bakar solar duwé sipst-sipat utama, ya iku:
#Ora duwé werna utawa rodok kuning lan mambu.
#Èncèr lan ora gampang dadi uwab ing suhu normal.
#Nduwèni titik empan kang duwurdhuwur ([[40C]] nganti [[100C]]).
#Kobong kanthi spontan ing suhu [[350C]].
#Nduwèni berat jinis kira-kira [[0.82f]] - [[0.86f]].
#Isa ngakibataké panas kang gedhé ([[10.500 kcal/kg]]).
#Nduwèni kandutankandhutan [[sulfur]] luwih gedhé ketimbang [[bènsin]]<ref name="internet1" />
 
==Kandutan==
Bahan bakar mesin diesel akèh-akèhé kasusun saka [[senyawa]] [[hidrokarbon]] lan senyawa nonhidrokabon. Senyawa hidrokarbon kang tinemu ing bahan bakar diesel ya iku : [[parafinik]], [[naftenik]], [[olefin]] lan [[aromatik]]. anata kanggo senyawa nonhidrokarbon kasusun saka senyawa kang ana kandutané [[unsur logam]], ya iku ''S'', ''N'', ''O'' lan unsur logam ''M'' kaya ta [[vanadium]], [[nikel]] lan [[wesi]]. [[ASTM]] nglasifikasikake bahan bakar diesel dadi 3 tataran, ya iku:
*Tingkat 1-D Arupa bahan bakar kang [[volatile]] kanggo mesin kanti owah-owahan cepetelan''loading'' kang ''berfrekuensi'', kaya ta kanggo [[kendaraan motor]].
*Tingkat 2-D arupa bahan bakar kanti ''volatilitas'' luwih endèk kanggo [[mesin indhustri]], [[mesin kapal]], lan [[lokomotif]].
 
Penggolongan bahan bakar mesin diesel andhedasar jinis putaran mesin, bisa dibagi dadi rong golongan ya iku:
1.Automotive Diesel Oil ( ADO ), ya iku bahan bakar kang minangka mesin kanti kecepatan putaran mesin sak nduwuré 1000 rpm (
rotation per minute). Bahan bakar jinis iki kang biyasa sinebut bahan bakar diesel. Lumrahé minangka kendaraan bermotor.
2.Industrial Diesel Oil, ya iku bahan bakar kang minangka mesin-mesin kang duwé putaran mesin kurang utawa padha karo 1000 rpm, racaké minangka mesin-mesin indhustri. Bahan bakar jinis iki disebut lenga diesel.<ref name="internet">[http://repository.ui.ac.id/telusur/hasil/1?keyw=diesel&telusur=Telusur], (Kaunduh 22/11/12).</ref>
 
===Viskositas===
Viskositas ya iku tahanan kang diduwèni fluida kang dialiraké sajeroning pipa kapiler tumprap gaya gravitasi, biasan dinyatakaké sajron waktu kang diperlokaké kanggo mili ing jarak katentu. Yèn viskositas selot duwurdhuwur, mangka tahanan kanggo mili bakal selot duwurdhuwur. Karakteristik iki wigati banget amarga ngaruh tumprape kinerja injektor ing mesin diesel.<ref name="internet1" />
===Angka Setana===
Angka setana nuduhaké kemampuan bahan bakar kanggo empan dhéwé (autoignition). Skala kanggo angka setana racaké nggunakaké referensi arupa campuran antaranormal setana (C16H34) karo alpha methyl naphtalene (C10H7CH3) utawa kanti heptamethylnonane (C16H34). Normal setana duwé angka setana 100,alpha methyl naphtalene duwé angka setana 0, lan heptamethylnonane duwé angka setana 15.<ref name="internet1" />
Titik tuang ya iku titik temperatur paling endèk ingendi wiwit kabentuk kristal-kristal parafin kang bisa menyumbat saluran bahan bakar.
===Volatilitas===
Volatilitas ya iku sipat kecenderungan bahan bakar kanggo berubah fasa dadi fasa uwab. Tekanan uwab kang duwurdhuwur lan titik didih kang endèk nandakake duwuré volatilitas.<ref name="internet1" />
 
===Indeks Diesel===
Titik embun ya iku suhu ingendi wiwit katoné cahya kang warnané suram relatif tumprap cahya sekitaré marang lumah lenga diesel sajron prosès pendinginan.Karakteristik iki ditentokaké kanti migunakaké metoda ASTM D97.<ref name="internet1" />
 
===Titik nyala ( flash point)===
Titik nyala ya iku titik temperatur paling endèk ing ngendi bahan bakar bisa menyala. Kabèh iki ana kaitané karo keamanan sajeroning nyimpen lan penanganan bahan bakar.<ref name="internet1" />
 
352.737

besutan