Luís Figo: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: ndherek → ndhèrèk (2)
(→‎top: éjaan, replaced: meter → mèter)
(éjaan, replaced: ndherek → ndhèrèk (2))
 
=== Sporting CP ===
Luis Figo miwiti karieripun ing klub punika. Panjenenganipun dados juara nalika ndherekndhèrèk klub punika ing taun 1991.
 
=== FC Barcelona ===
 
=== Inter Milan ===
Figo ndherekndhèrèk klub Inter Milan ing taun 2005, sadherengipun Figo main ing Real Madrid. Panjenenganipun pindah dhateng Inter Milan kanthi status ''bébas transfer''.
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan