Chełm: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: . → . (3), kilometer → kilomèter, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi, Propinsi → Provinsi (3), nomor → nomer
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
(éjaan, replaced: . → . (3), kilometer → kilomèter, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi, Propinsi → Provinsi (3), nomor → nomer)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[PropinsiProvinsi ing Polen|PropinsiProvinsi]]: || [[propinsiprovinsi Lublin]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometerkilomèter persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Padunung]]: || 68.611 jiwa
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomornomer kendaran motor: || <tt>...</tt>
|- style="background: #ffffff;"
| Alamat<br />balé kutha: || ...<br />... {{PAGENAME}}
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: ||
! colspan="2" | Pulitik
|- style="background: #ffffff;"
| Walikutha: || ...
|}
 
'''Chełm''' iku kutha ing Polen. Kutha iki nduwésing padunungndunungi 68.611 jiwa.
 
== Pranala njaba ==
{{commons|Chełm}}
 
{{PropinsiProvinsi Lublin}}
 
[[Kategori:Kutha ing Polen]]
352.737

besutan