Prometium: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Pènget: éjaan, replaced: Utamané → Mliginé
(éjaan, replaced: antara liya → antarané, jroning → sajeroning, nduwèni → duwé)
(→‎Pènget: éjaan, replaced: Utamané → Mliginé)
-->
== Pènget ==
Prometium kudu ditangani kanthi ati-ati banget amarga sipaté kang '''radioaktif banget'''. UtamanéMliginé, prometium bisa mancarké sinar X sajeroning kahanan ''[[beta decay]]''. Umur paroné kurang saka [[plutonium]]-239 kanthi faktor watara 1350, lan sipat mawa racun biologiné uga dadi luwih dhuwur. Prometium ora duwé peran biologi.
 
== Réferènsi ==
348.872

besutan