Słubice: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: nomor → nomer, modhèrn → modhèren
(→‎Sithik bab kutha iki: éjaan, replaced: perbatasan → wates)
(éjaan, replaced: nomor → nomer, modhèrn → modhèren)
| [[Padunung]]: || 25.000 <small>''(2008)''</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomornomer kendaran motor: || <tt>FSL</tt>
|- style="background: #ffffff;"
| Alamat<br />balé kutha: || ul. Akademicka 1<br />69-100 Słubice
[[Gambar:Slubice_Oderbruecke.jpg|thumb|Pamandhangan saka kreteg sing ngliwati kali [[Oder]] saka arah Jerman]]
 
'''Słubice''' ([{{IPA|swuˈbiʦɛ}}], [[basa Jerman|Jerman]]: ''Dammvorstadt'') iku sawijining kutha sing papané ana ing sisih kuloné [[Polen]] ing pinggiring kali [[Oder]]. Kutha iki sing ndunungi 25.000 jiwa. Nganti taun [[1945]], kutha iki pérangan wétan kutha [[Frankfurt an der Oder]] (''Dammvorstadt'', ''Gartenstadt''). Jeneng Słubice iku éjaan [[basa Polen|basa Polen modhèrnmodhèren]] kanggo ''Zliwitz'', sawijining désa sing ingaran ing piagem kutha [[Frankfurt]] sing ditulis ing taun [[1253]].
 
==Sithik bab kutha iki==
* [[Drzecin]] (''Trettin'')
 
== Pranala njaba ==
{{Commons|Słubice}}
*'''(pl) (de)''' [http://www.slubice.pl Situs wèb resmi]
352.730

besutan