Hel, Polandia: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, padunung → sing ndunungi, nomor → nomer
(→‎top: Polen using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: kilometer → kilomèter, padunung → sing ndunungi, nomor → nomer)
 
| [[Provinsi ing Polen|Provinsi]]: || [[provinsi Pomerania|Pomerania]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 21,27 [[kilometerkilomèter persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Padunung]]: || 4.136 jiwa
|- style="background: #ffffff;"
| Pelat nomornomer kendaran motor: || <tt>GPU</tt>
|- style="background: #ffffff;"
| Alamat<br />balé kutha: || ul. Wiejska 50<br />
|}
 
'''Hel''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Hela'') iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwésing padunungndunungi 4.136 jiwa.
 
[[Kategori:Kutha ing Polen]]
352.737

besutan