Parembugan Naraguna:Masgatotkaca: Béda antara owahan

159 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
(→‎Saged basa Jawi?: pérangan anyar)
 
Panjenengan saged basa Jawi? [[Panganggo:Wirjadisastra|Wirjadisastra]] ([[Parembugan Panganggo:Wirjadisastra|rembugan]]) 3 Oktober 2017 05.44 (UTC)
* Inggih, sekedhik-sekedhik taksih saged. [[Panganggo:Masgatotkaca|Masgatotkaca]] ([[Parembugan Panganggo:Masgatotkaca|rembugan]]) 3 Oktober 2017 05.54 (UTC).
73

besutan