Mutyara: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Tiram mutyara: éjaan, replaced: : → :
(→‎top: éjaan, replaced: nilai → aji)
(→‎Tiram mutyara: éjaan, replaced: : → :)
[[Gambar:Pearl_farm_(Seram,_Indonesia).jpg|thumb|Peternakan mutyara ing [[Seram]]]]
Tiram mutyara ([[Familia Pteriidae]]) inggih punika ingkang ngasilaken mutyara minangka budidaya mutyara.
Ingkang dados jinis-jinis tiran mutyara inggih punika :
* ''Pinctada maxima''
* ''Pinctada margaritifera''
352.730

besutan