Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: ) → ), ( → (, motto → sesanti, modhèrn → modhèren
(éjaan, replaced: motto → sesanti, padunung → sing ndunungi (3))
(éjaan, replaced: ) → ), ( → (, motto → sesanti, modhèrn → modhèren)
|kulon=[[Kabupatèn Pacitan]] {{br}} [[Kabupatèn Wanagiri]]
}}
Jarak Ibu Kutha [[Panaraga]] karo Ibu Kutha Provinsi [[Jawa Wétan]] (Surabaya) +/- 200 Km menyang arah Wétan lan menyang Ibu Kutha Nagara ( Jakarta ) +/- 800 Km menyang arah kulon. Kabupatèn Panaraga dibagi 2 sub area, ya iku area dataran dhuwur ya iku kacamatan [[Ngrayun]], Sooko dan Pulung lan Kacamatan Ngebel sisané ya iku laladan dataran cendhak. Kali sing liwat ana 14 kali sing dawané udakara 4 teka 58 Km. Fungsi kali iki ya iku sumber [[irigasi]] kanggo papan tetanèn.<ref name="géografis">[http://www.ponorogo.go.id/web2/ponorogo/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=101&Itemid=473 "Letak Geografi"], diakses tanggal 12 Juli 2011.</ref>
 
== Pamaréntahan ==
* [[Hindhu]] 0.06%
* [[Buda]] 0.05%
Ing Kabupatèn Panaraga dumunung sawijining pondhok pesantrèn modhèrnmodhèren ya iku [[Pondhok Modhèren Darussalam Gontor]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan