Géorgia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Saarah: éjaan, replaced: modhèrn → modhèren
(→‎top: éjaan, replaced: padunung → sing ndunungi (2))
(→‎Saarah: éjaan, replaced: modhèrn → modhèren)
== Saarah ==
 
Wewengkon modhèrnmodhèren Georgia wis dipanggoni déning Homo erectus wiwit jaman Paleolitik. Proto-Georgia suku sepisanan muncul sajeroning sajarah sing ditulis ing abad 12 SM. [16] nemu Arkéologi lan referensi ing sumber-sumber kuna sing ngungkapaké unsur-unsur formasi pulitik lan nagara wiwitan ditandhani anané metalurgi canggih lan tèhnik tukang emas ing abad kaping-7 SM
 
== Pamérangan administratif ==
348.872

besutan