Darwin: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: modhèrn → modhèren
(éjaan, replaced: bagéan → pérangan (2), nagara pérangan → praja, Nagara pérangan → Praja, pesisir → pasisir, padunungé → sing ndunungi, ing antara → antarané)
(→‎top: éjaan, replaced: modhèrn → modhèren)
 
'''Darwin''' iku [[kutha krajan]] [[Northern Territory]], [[Australia]]. Dumunung ing pasisir [[Segara Timor]], Darwin duwé populasi 114,368 jiwa, ndadèkaké kutha iki dadi kutha kang paling sithik sing ndunungi antarané kutha krajan-kutha krajan praja ing [[Australia]].
Saka lumakuning wektu Darwin tuwuh saka pos rintisan lan plabuhan cilik dadi sawijining kutha modhèrnmodhèren lan multi budaya ing Australia. Dunungé kang cedhak karo Asia ndadèkaké kutha ikigerbang wigati menyang nagara-nagara kaya [[Indonésia]] lan [[Timor Leste]]. Dalan gedhé [[Stuart Highway]] miwiti saka Darwin, lang pungkasané ana ing [[Port Augusta]] ing [[Australia Kidul]].
 
== Kutha kembar ==
352.737

besutan