Pengantèn: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Umumé → Lumrahé (2), modhèrn → modhèren
(→‎top: éjaan, replaced: sedina → sadina)
(éjaan, replaced: Umumé → Lumrahé (2), modhèrn → modhèren)
 
== Rasukan pengantèn ==
Rasukan sing diagem pengantèn iku dirancang lan digawé kusus, béda karo rasukan liyané. UmuméLumrahé sing diagem pengantèn kakung iku luwih ringkes tinimbang sing diagem pengantèn putri, iki mliginé ing upacara [[pengantènan modhèrnmodhèren]]. <br>
Lumrahé rasukan pengantèn iki dadi tanggugjawab [[pemaès]] utawa uga diarani [[dhukun]] pengantèn.
 
 
== Pengantén Putri ==
Pengantèn [[putri]] utawa biyasa diarani mantèn wédok iku wong [[wédok]] sing dadi pengantèn. UmuméLumrahé ngagem rasukan sing bisa nampilaké sosok sing [[ayu]] lan anggun uga bisa ngagem [[rasukan tradhisional]] tuladhané [[kebaya]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan