Spyware: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Cara ngenali spyware kang ana ing komputer: éjaan, replaced: Utamané → Mliginé
(éjaan, replaced: kasebut → mau (6))
(→‎Cara ngenali spyware kang ana ing komputer: éjaan, replaced: Utamané → Mliginé)
 
==Cara ngenali spyware kang ana ing komputer==
#Ana owah-owahan pangaturan ing paramban tanpa dingertèni. UtamanéMliginé pangaturan [[start up]]é.<ref name="book1">[Saiful kabir.2011.''Menghapus Virus Secara Manual''.Jakarta:Flasbook], Halaman 21,22,23.</ref> Mesthiné waé pangaturan mau langsung ditujokaké ing situs katentu kang ana gegandhèngané karo kapentingan ''spy'' mau.<ref name="book1"/>
#Anané iklan pop-up tanpa dikarepaké ing wektu njlajah ing situs katentu, padhahal iklan mau ora ana gegandhèngané karo situs kang dikunjungi.<ref name="book1"/>
#Komputer dadi lèlèt (suwi).<ref name="book1"/> Yèn didelok ing [[Task Manager]] bakal katemokaké status kinerja [[prosèsor]] ing [[Ram]] kang ora sakmesthiné.<ref name="book1"/>
352.737

besutan