Dhingklik: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
éjaan, replaced: umumé → lumrahé (2)
(→‎top: éjaan, replaced: biasané → racaké)
(éjaan, replaced: umumé → lumrahé (2))
 
[[File:TabouretAFDB.jpg|thumb|upright|Dhingklik sikil telu]]
'''Dhingklik''' iku piranti kanggo lungguh kang wujudé kaya [[kursi]] naging umumélumrahé luwih cendhèk lan ora nganggo sèndhènan. Ing padésan dhuwuré dhingklik racaké ora ngluwihi dhuwuré wong ndhodhok lan sadina-dina dianggo lungguh nalika [[umbah-umbah]] utawa masak ing [[pawon]] tradhisional.
 
Dhingklik umumélumrahé digawé saka kayu utawa plastik.
 
== Uga delengen ==
*[[Kursi]]
 
352.737

besutan