Solanaceae: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎titikanipun: éjaan, replaced: ordo → ordho, sejati → sajati, Umumé → Lumrahé
(→‎top: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
(→‎titikanipun: éjaan, replaced: ordo → ordho, sejati → sajati, Umumé → Lumrahé)
 
== titikanipun ==
* UmuméLumrahé arupa taneman grumbul, perdu utawa wit-witan
* gondhong tunggal/majemuk
* Lingir godhongé nglekuk
* kembangé kaya trompèt
* woh arupa woh kothak<ref>woh garing sejatisajati tunggal sing wijiné akèh</ref> utawa woh buni<ref>woh sing ana 2 lapis, ya iku:
* Lapisan njaba sing [[tipis]]
* Lapisan njero sing [[kandel]] mblenyèk lan mbanyu</ref>
350.349

besutan