Cepaga, Cepaga, Boyalali: Béda antara owahan

74 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
+foto
c (Wirjadisastra ngalih kaca Cepaga, Cepaga, Bayalali menyang Cepaga, Cepaga, Boyalali)
c (+foto)
|kapadhetan =-
}}
'''Cepaga''', iku salah sawijining désa / Kalurahan ing [[Cepaga, Boyalali|Kacamatan Cepaga]], [[Kabupatèn Boyalali]], Provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. [[File:Pasar Cepogo, Boyolali.jpg|thumb|Peken sayuran Cepaga, Boyalali.]]
 
== Uga delengen ==
73

besutan