Mesin diesel: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: alat → piranti, Februari → Fèbruari, kepingin → péngin
(→‎top: éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné)
(→‎top: éjaan, replaced: alat → piranti, Februari → Fèbruari, kepingin → péngin)
[[Gambar:Dieselmotor vs.jpg|thumb|250px|Salah sawijining mesin Diesel kang digawé déning panjenengané MAN AG ing taun 1906]]
'''Mesin diesel''' iku sajinis [[mesin pambakaran jero]]; luwih spesifik manèh, sawijining [[mesin pemicu komprèsi]], sing [[bahan bakar]]é diurupaké déning [[suhu]] dhuwur/panas [[gas]] sing dikomprèsi, lan dudu nganggo alatpiranti liya kaya déné [[busi]]).
 
Mesin iki tinemu ing taun [[1892]] déning [[Rudolf Diesel]], sing nampa [[patèn]] ing tanggal [[23 FebruariFèbruari]] [[1893]]. Diesel kepinginpéngin gawé mesin sing bisa dipigunakaké nganggo manéka warna bahan bakar kalebu awu batu bara. Dhèwèké mamèraké ing Exposition Universelle ([[Pameran Donya]]) taun [[1900]] kanthi nganggo lenga kacang (pirsani [[biodiesel]]). Sabanjuré didandani lan disampurnakaké déning [[Charles F. Kettering]].
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan