Angkah Pambangunan Milénium: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎8. Ngembangaké kemitraan global kanggo pembangunan: éjaan, replaced: sajeroning wektu → ing sajeroning wektu
(éjaan, replaced: penyakit → lelara, sedina → sadina)
(→‎8. Ngembangaké kemitraan global kanggo pembangunan: éjaan, replaced: sajeroning wektu → ing sajeroning wektu)
:** Mbiyantu kabutuhan-kabutuhan mirunggan nagara-nagara kurang berkembang, lan kabutuhan mirunggan saka nagara-nagara kapencil lan kapuloan-kapuloan cilik. Iki kalebu pambebasan-tarif lan -kuota kanggo éksporé; ngundhakaké pambebasan utang kanggo nagara mlarat sing utangé gedhé; pambatalan utang bilateral resmi; lan nambah bantuan pembangunan resmi kanggo nagara sing duwé komitmen kanggo ngurangi kamiskinan.
:** Sacara komprehensif ngupayakaké pasetujon ngenani masalah utang nagara-nagara berkembang.
:** Ngadhepi kanthi komprehensif karo nagara berkembang kanthi masalah utang liwat tetimbangan nasional lan internasional supaya utang luwih bisa ditanggung ing sajeroning wektu sing dawa.
:** Ngembangaké usaha produktif sing pantes dilakoni déning kaum nom-noman
:** Kerja sama karo pihak pabrik [[obat]] supaya nyedhiakaké aksès obat wigati sing murah ing [[nagara berkembang]]
352.737

besutan