Kaji: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Rukun Kaji: éjaan, replaced: : → :
(→‎Jinis ibadah kaji: éjaan, replaced: kasebut → mau)
(→‎Rukun Kaji: éjaan, replaced: : → :)
# [[Ihram]], niyat sing gebleng kanggo ngayahi ibadah kaji. Ibadah iki diwiwiti nalika ngancik tlatah [[miqat]] (wates-wates sing wis dikukuhaké).
# [[Wukuf]] ing Arafah, ya iku mandheg utawa meneng ing padang Arafah wiwit lingsiré srengéngé tanggal 9 Zulhijah nganti pajar tanggal 10 Dzulhijah.
# [[Thawaf]] Ifadhah, ya iku ngubengi ka'bah kaping pitu, syaraté : Suci, nutup aurat, Ka'bah dumunung ing sisih kiwa, miwiti tawaf saka arah Hajar Aswat.
# [[Sa'i]], ya iku mlaku rikat antara Shafa lan Marwah.
# Tahallul utawa Nyukur/nggunting rambut. Sethithiké nggunting telung lèr rambut.
352.737

besutan