Rabiul akhir: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: éjaan, replaced: islam → Islam
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: islam → Islam)
'''Rabiul Akhir''' iku [[wulan]] kapapat sajeroning tanggalan [[hijriyah]].
 
== Uga delengen ==
* [[Bakdamulud]] wulan kapapat sajeroning [[Kalèndher Jawa]]
 
 
{{Wektu-stub}}
{{islamIslam-stub}}
 
[[ar:ربيع الآخر]]
352.737

besutan