Basa Armèni: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Conto Basa Arménia: éjaan, replaced: : → :
(→‎top: éjaan, replaced: sacara → kanthi (2))
(→‎Conto Basa Arménia: éjaan, replaced: : → :)
Sawijining ukara ing basa Arménia mawa pertalané ing [[basa Jawa]]. Conto iki ya iku donga [[Kanjeng Rama]] agama Kristen:
* Basa Armenia: Hayr / mer / or / erkins:/ surb /elici / anun /k’o. Ekesce / ark’ayut / ‘iwn / k’o. Elicin / kamk’ / k’o / orpes / erkins / ew / erki.
* Basa Jawa: Rama / kita / sing / ing-sorga :/ suci / dadi / Asma /panjenengan. / Rawuha / karajan / panjenengan. / Dadosa / Karsa / panjenengan / ing-sorga / lan / ing-bumi.
* "Kanjeng Rama ing swarga, Mugi Asma Dalem kaluhurna. Kraton Dalem kawiyarna. Ing donya inggih kalampahana Karsa Dalem kados ing swarga."
 
348.872

besutan