Skopje: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé, padunung → sing ndunungi
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé, padunung → sing ndunungi)
[[Gambar:Stone bridge in Skopje.jpg|thumb|Kreteg watu ing Skopj]]
'''Skopje''' ([[basa Makedonia]]: Скопје) iku kutha krajan [[Républik Makedonia]]. Kutha sing dumunung ing gisiking [[Kali Vardar]] iki nduwènising padunungndunungi 515.419 jiwa.
 
[[Ibu Theresa]] lair ing kutha iki, ananging opanjenengané katurunan [[Albania]].
352.737

besutan