Alih aksara: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan
(→‎top: éjaan, replaced: Jroning → Sajeroning)
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan)
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan istilah linguistik]]
* [[Wikipedia:Pedoman alih aksara Sirilik menyang aksara Latin]]
* [[Wikipedia:Pedoman alih aksara Arab menyang aksara Latin]]
352.737

besutan