Miqat: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: : → :
(→‎top: éjaan, replaced: dilaksanakake → ditindakaké, padunung → sing ndunungi)
(→‎top: éjaan, replaced: : → :)
'''Miqat''' ({{lang-ar|ميقات}}) iku panggonan wates kanggo miwiti ritual [[Ibadah Kaji]] lan [[Umrah]]. Yèn ngliwati wates iki para jamaah haji lan umrah kudu wis nganggo sandhangan [[ihram]] lan niyat.
 
Miqat ana rong jinis :
# '''Miqat Zamani (ﻣﻴﻘﺎﺕ ﺯﻣﺎﻧﻲ)''' - wates kang ditentokaké adhedhasar wektu:
:* Kanggoné ibadah kaji, miqat wiwit wulan Syawal nganti wektu fajar tanggal 10 Zulhijah ya iku nalika ibadah kaji diwiwiti.
352.737

besutan