U2: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
 
* [http://www.u2.com/ Situs resmi]
{{U2}}
{{musik-stub}}
 
[[Kategori:Grup musik légendharis]]
[[Kategori:Grup musik taun 1976]]
[[Kategori:U2| ]]
 
 
{{musik-stub}}
352.737

besutan