Telkomsel: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: parusahaan → perusahaan
c (alihkan cithakan)
(→‎top: éjaan, replaced: parusahaan → perusahaan)
 
{{Kembangkan}}
'''Telkomsel''' ya iku salah siji parusahaanperusahaan operator [[tilpun]] ing [[Indonesia]].
 
 
{{Stub}}
348.872

besutan