K-pop: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Korea → Koréa
(→‎top: éjaan, replaced: Korea → Koréa)
{{inuseuntil|28 Pebrari 2013}}
'''K-pop''', utawa '''Korean Pop''' ("Musik Pop KoreaKoréa"), ya iku jinising musik populèr sing asalé saka [[Koréa Kidul]]. Akèh atis lan kelompok musi pop Koréa kang wis kondhang ing ngamanca. Gandrunging wong-wong karo K-pop ora bisa dipisahaké karo ''Korean Wave'' utawa Demam Koréa ing ngamanca.
== Uga delengen ==
* [[J-pop]]
352.737

besutan