Gajah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ordo → ordho (3)
(→‎top: éjaan, replaced: spesies → spésies, umumé → lumrahé, paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎top: éjaan, replaced: ordo → ordho (3))
}}
 
Famili '''Gajah''' ('''Elephantidae''') iku famili saka [[ordoordho]] [[Pachyderm]], lan siji-sijiné famili sing kasisa saka ordoordho [[Proboscidea]].
 
Gajah iku kéwan sing ana ing [[Indonésia]]. '''Gajah''' iku [[mamalia]] lan arupa [[kéwan dharat]] gedhé dhéwé ing [[Bumi|donya]]. Ana 2 spésies gajah ing [[Bumi|donya]] ya iku:
352.737

besutan