Duskarna: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
 
'''Duskarna''' iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing kupingé (pangrungoné) ala.”
 
== Uga delengen ==
* [[Korawa]]
* [[Pandhawa]]
352.737

besutan