Melayu: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Suku Melayu ing Indonésia: éjaan, replaced: Aceh → Acèh, : → : (3)
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Suku Melayu ing Indonésia: éjaan, replaced: Aceh → Acèh, : → : (3))
 
== Suku Melayu ing Indonésia ==
* Suku Melayu (muslim) ing Indonésia dumadi saka:
** [[Melayu Tamiang]] AcehAcèh
** [[Melayu Palembang]]
** [[Melayu Bengkulu]]
** [[Melayu Jambi]]
** [[Melayu Pontianak]]
* Suku bangsa serumpun ing [[Sumatra]] :
** [[Wong Minangkabau]] (muslim)
** [[Wong Kerinci]] (muslim)
** [[Wong Serawai]] (muslim)
** [[Wong Pasemah]] (muslim)
* Suku bangsa serumpun ing [[Kalimantan]] ([[Rumpun Banjar]]) :
** [[Wong Sambas]] (muslim)
** [[Senganan]]/[[Haloq]] (Dayak masuk Islam)
** [[Wong Berau]] (muslim)
** [[Wong Bukit]] (non muslim)
* Suku bangsa serumpun ing [[pulo Jawa]] :
** [[Wong Betawi]] (muslim)
 
352.737

besutan