Gutasi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Mèkanismé: éjaan, replaced: sering → sok
(éjaan, replaced: kasebut → mau, adalah → ya iku)
(→‎Mèkanismé: éjaan, replaced: sering → sok)
| place =
| publisher = Tata McGraw-Hill Education
|ISBN=9780070681774}} ({{google books with page|RvBe_bCQAukC|lihat|147| Hidatoda seringsok ditemukan pada...}})
</ref> Gutasi ingkang kathah kèdadosan ing tanduran toya, herba, saha sukèt-sukètan.<ref name="Soni"/>
Gutasi inggih punika pembesaran tetesan toya, dipunsèbapakèn déning tekana oyot ing tanduran katamtu. A-12
352.737

besutan