E=mc²: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sering → sok
(→‎Sajarah lan konsekuensiné: éjaan, replaced: kandungan → kandhutan)
(→‎top: éjaan, replaced: sering → sok)
 
[[Gambar:Relativity3 Walk of Ideas Berlin.JPG|thumb|Rumus [[Einstein]] th 1905 dipajang dhuwuré nganti 3m ning [[Berlin]]]]
 
'''''E = mc''<sup>2</sup>''' sajeroning [[fisika|ngèlmu fisika]] ya iku [[rumus]] kang seringsok metu lan wigati banget nalika njlèntrèhaké ''persamaan aji'' watarané [[ènergi]] (''E'') lan [[massa]] (''m''), kang dipadhakaké kanthi langsung nganggo etungan konstanta kuadrat ''[[kecepatan cahya|laju cahya]]'' dalam [[vakum]] (''c'' <sup>2</sup>)
 
: '''<math> E = mc^2 \!</math>''',
348.872

besutan