Abang: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Panggunaan, simbolisasi sadina-dina: éjaan, replaced: sering → sok
(→‎Panggunaan, simbolisasi sadina-dina: éjaan, replaced: perayaan → karaméan)
(→‎Panggunaan, simbolisasi sadina-dina: éjaan, replaced: sering → sok)
 
* Abang iku werna kang anget, contoné panggunaan kanggo nuduhaké laladan kang luwih anget ing peta cuaca, utawa kanggo pepènget kang magepokan karo [[panas]]. Montor pemadam kobongan identik karo werna abang.
* Werna abang narik kawigatèn, lan seringsok dipigunakaké kanggo nuduhaké bebaya utawa kahanan darurat
* Abang iku werna kang nglambangaké panas lan geni. Kran kanggo banyu panas biyasané diwènèhi tandha utawa label awarna abang.
* Werna abang nuduhaké makna ''mandheg'', contoné ing rambu-rambu STOP, lampu lalu lintas ([[lampu abang]]), lampu rem ing buri montor.
352.737

besutan