Brigadir Jéndral: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sering → sok
(→‎Asal mula migunakaké tembung Brigadir: éjaan, replaced: senadyan → sanadyan)
(→‎top: éjaan, replaced: sering → sok)
[[Gambar:iconbrigjen.gif|right]]
'''Brigadir Jéndral''' (seringsok dicekak '''Brigjèn''') iku pangkat paling cendhèk sajeroning tataran [[perwira tinggi]] ing sawetara nagara, biyasané sak tingkat sadhuwuré [[Kolonèl]] lan sak tingkat sangisoré [[Mayor Jéndral]]. Sering kadadéan ing sawetara nagara migunakaké pangkat [[Mayor Jéndral]] (kanthi bintang siji) minangka pangkat paing cendhèk banjur [[Lètnan Jéndral]] (bintang loro, [[w:Colonel General|Colonel General]] (bintang telu) lan [[Jènderal]] (bintang papat).
 
=== Asal mula migunakaké tembung Brigadir ===
352.737

besutan