Rèkor donya: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: bebas → bébas, Daftar → Pratélan, Dhaptar → Pratélan, Mei → Mèi, pria → priya
c (Bot: Ngganti katégori Daftar karo Dhaptar)
(éjaan, replaced: bebas → bébas, Daftar → Pratélan, Dhaptar → Pratélan, Mei → Mèi, pria → priya)
 
'''DaftarPratélan rèkor donya''' cabang-cabang ulah raga:
 
== Atletik ==
=== Pria ===
==== Mlayu ====
:Mlayu [[100m]]: 9,76 detik, [[Justin Gatlin]], [[12 MeiMèi]] [[2006]]
:Mlayu gawang 110m: 12,91 detik, [[Colin Jackson]], 20 Agustus 1993
:Mlayu 200m: 19,32 detik, [[Michael Johnson]], 1 Agustus 1996
 
== Renang ==
:50m gaya bebasbébas priapriya
 
[[Kategori:DhaptarPratélan]]
352.737

besutan