Asosiasi Bal-balan Walanda: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: : → : (2), pria → priya
(éjaan, replaced: : → : (2), pria → priya)
 
== Kompetisi ==
Badan iki nyelenggarakaké sawetara kompetisi ing [[Walanda]], ya iku :
* [[Eredivisie|Eredivisie (Liga Divisi Utama Walanda)]]
* [[Liga Divisi Siji Walanda]]
 
== Tim nasional ==
Badan iki uga minangka badan pengendali saka sawetara tim nasional ing [[Walanda]], ya iku :
* [[Tim nasional bal-balan Walanda|Tim nasional priapriya Walanda]]
* [[Tim nasional bal-balan wanita Walanda|Tim nasional wanita Walanda]]
* [[Tim nasional bal-balan pasisir Walanda]]
352.737

besutan