Surat Ar Ruum: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Pokok-pokok isi: éjaan, replaced: pasisirs → patut
(→‎Pokok-pokok isi: éjaan, replaced: ka- → angka (2))
(→‎Pokok-pokok isi: éjaan, replaced: pasisirs → patut)
# Hukum-ukum: Kewajiban nyembah [[Allah]] lan ngakoni angka EsaanNé amarga bab iku sarujuk karo fitrah manungsa; kuwajiban dakwah; kuwajiban mènèhi nafkah (sedhekah) marang kaum kerabat, fakir miskin, musafir lan sapanunggalané; larangan mèlu wong musyrik; ukum [[riba]].
# Kisah-kisah: Warta mgenani bangsa Romawi minangka sawijining umat sing nganut agama sanadyan dikalahaké wiwitané déning krajan [[Pèrsi]] sing nyembah [[geni]] wekasané bisa menang manèh.
# Liya-liya: Manungsa lumrahé asipat gembira lan bangga yèn antuk nikmat lan putus asa yèn nampa musibah, kajaba wong- wong sing iman; kuwajiban rasul mung dhakwah; kadadéan-kadadéan sing dialami déning umat-umat sing luwih dhisik pasisirspatut dadi ''i'tibar'' lan wulangan tumrap ummat sing sabanjuré.
 
== Rujukan ==
352.737

besutan