Ireng: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, werna → warna (3)
(→‎top: éjaan, replaced: jroning → sajeroning (2))
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, werna → warna (3))
'''Ireng''' miturut definisi ideal yakuwi representasi ora anané [[wernawarna]] utawa [[cahya]] sajeroning ruang peteng. Ing babagan [[fotografi]], bab iki tegesé fim utawa sensor ora kuwagang nangkep cahya akibat intensitas pembakaran cendhèk banget. Bab iki bisa digayuh kanthi ngayahi pangukuran ''under exposure'' sajeroning panggunaan ''[[lightmeter]]''.
 
== Koordinat wernawarna ==
'''[[Hex triplet]]''' = #000000 atau #000
'''[[RGB]]''' (r, g, b) = (0, 0, 0)
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan wernawarna]]
 
[[Kategori:Kelir]]
348.872

besutan