Naskah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (2)
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé, siap → siyap, sijine → sijiné)
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (2))
# Document, original text
 
Naskah iku maceme wernawarna -wernawarna, nanging sing paling dikenal ya iku naskah [[drama]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan