Penyanyi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: werna → warna
(éjaan, replaced: ) → ) (2), kasebut → mau (2))
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna)
 
* penyanyi [[opera]]
 
Panggolongané penyanyi ing donya musik bisa nganut ''tesitura'' , aboté suwara lan [[wernawarna]] nada swara banter.Sanajan migunakaké [[garis]] ing panutan, lan bisa kapérang ing golongané jinising suwara.
== Jinising ==
Penyanyi bisa digolongake ing jinis wongé kang nyanyi:
352.737

besutan