Gendéra Grenada: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (4)
(→‎top: éjaan, replaced: didadekake → didadèkaké, Februari → Fèbruari)
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna (4))
 
}}
 
'''Gendéra [[Grenada]]''' disarujuki ing mangsa kamardhikan kang dimenangake ing [[Britania Raya]], ing tanggal [[7 Fèbruari]] [[1974]]. Kaenam bintang kang ana ing [[garis]] kanthi wernawarna [[abang]] dilambangake kanthi arti [[paroki ing Grenada|kaenam paroki ing nagara Drenada]], lan wujud bintang kang anan ing tengah saha diubengi wernawarna [[abang]] kang utama tumuju ing ibu [[kutha]] [[Saint George's, Grenada|Saint George's]]. Simbol kang ana ya iku [[wiji]] [[pala]], didadèkaké pralambang salah sijiné asil pokok ing tlatah Grenada (Grenada misuwur kanthi jeneng "Pulo Rempah".)Gabungan wernawarna abang, emas, lan ijo, kang ana ing gendéra ya iku [[wernawarna pan-Afrika]].Gendéra kang dirancang déning panjenengané Anthony C. George kang asalé saka Soubise tlatah [[Paroki Saint Andrew, Grenada|Paroki Saint Andrew]].
 
==Uga delengen ==
352.737

besutan