Mahkamah Internasional: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Sumber-Sumber Hukum: éjaan, replaced: sajeroning wektu → ing sajeroning wektu, werna → warna (2)
(éjaan, replaced: : → : (2), sajeroning wektu → ing sajeroning wektu)
(→‎Sumber-Sumber Hukum: éjaan, replaced: sajeroning wektu → ing sajeroning wektu, werna → warna (2))
c. azas-azas umum sing diakoni déning nagara-nagara sing duwé peradaban
 
d. kaputusan-kaputusan kehakiman lan pendhidhikan saka publisis-publisis sing paling mumpuni saka wernawarna-wernawarna nagara, minangka cara tambahan kanggo nentokaké peraturan-peraturan hukum
 
Mahkamah bisa nggawé kaputusan “''ex aequo et bono''” (tegesé: miturut apa sing dianggep adil) yèn pihak-pihak sing magepokan nyetujoni.
348.872

besutan