Moluska: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Ciri awak: éjaan, replaced: werna → warna (2)
(→‎top: éjaan, replaced: paling gedhé → gedhé dhéwé)
(→‎Ciri awak: éjaan, replaced: werna → warna (2))
 
== Ciri awak ==
Awaké ora nganggo sègmèn. ''Simetri bilateral'', dumadi saka "[[sikil]]" muskular, kanthi [[endhas]] sing tuwuh wernawarna-wernawarna miturut kelasé. Sikil dianggo adhaptasi supaya tahan ing substrat, ndhudhuk lan ngebur substrat, utawa obah (mlaku).
 
=== Ukuran lan wangun awak ===
352.737

besutan