DNA: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: werna → warna
(éjaan, replaced: kasebut → mau (7), ler → lèr (2))
(→‎top: éjaan, replaced: werna → warna)
[[Gambar:ADN animation.gif|thumb|Struktur [[molekul]] DNA. Atom [[karbon]] wernawarna ireng, [[oksigen]] abang, [[nitrogen]] biru, [[fosfor]] ijo, lan [[hidrogen]] putih.]]
'''Asem déoksiribonukleat''', luwih ditepungi minangka '''DNA''' ([[basa Inggris]]: '''''d'''eoxyribo'''n'''ucleic '''a'''cid''), iku sajinis [[asam nukleat]] sing kagolong [[biomolekul]] utama panyusun [[bobot garing]] saben [[organisme]]. Ing [[sel (biologi)|sel]], DNA lumrahé ana ing [[inti sel]].
 
352.737

besutan