Tuma sirah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Tandha-tandha wontenipun tuma: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, werna → warna
(→‎Panularan: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, : → :)
(→‎Tandha-tandha wontenipun tuma: éjaan, replaced: genus → génus, ordo → ordho, werna → warna)
== Tandha-tandha wontenipun tuma==
* Raos gatel ing sirah, kasebabaken wontenipun [[dat]] ingkang wonten ing iler tuma.
* Tandha-tandha wernawarna abrit ing kulit sirah, [[gulu]] lan sawingkingipun [[kuping]].
* Wonten endhog tuma utawi lingsa ingkang katingal gilap awarni pethak. Lingsa puniki katingal kados [[ketombé]] nanging sesah copotipun.
 
352.737

besutan