Snow White and the Seven Dwarfs (filem 1937): Béda antara owahan

→‎Sajarah: éjaan, replaced: werna → warna
(éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, dipunprodhuksi → dipunwedalaken (2), sanesipun → sanèsipun)
(→‎Sajarah: éjaan, replaced: werna → warna)
 
==Sajarah==
Punika inggih minangka filem sepisanan kanggé fitur filem ingkang dawa wonten ing sujarah [[kartun]], déné [[vileivle]] inggih ingkang minangka filem kartun ingkang sepisanan dipunwedalaken ing perusahaan kartun Amérika Sarékat, filem ingkang sepisanan ngedalaken wernawarna ingkang jangkep saking wiwitan ngantos pungkasanipun, lan ingkang sepisanan dipunwedalaken déning [[Walt Disney]], lan ugi minangka filem sepisanan wonten ing jaringan kartun saking Disney (saged dipuntingali [[Pratélan filem Disney]].<ref name = Smith33>Smith, Dave. ''[[Disney A to Z]]'', Third Edition, (2006), page 33.</ref>
Filem punika dipunmodhifkasi déning artis "''storyboard''", Dorothy Ann Blank, Richard Creedon, Merrill De Maris, Otto Englander, Earl Hurd, Dick Rickard, [[Ted Sears]] lan Webb Smith saking cariyos [[dongèng]] [[Jerman]] ''[[Snow White]]'' déning Brother Grimm, lan Davd Hand ingkang minangka direktur nginggilipun, déné William Cottrell, [[Wilfred Jackson]], Larry Morey, Perce Pearce, lan [[Ben Sharpsteen]] ingkang wonten ing pérangan individualipun filem.
 
348.872

besutan