Severus Snape: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ''']] → ]]
(→‎top: éjaan, replaced: Sajroning → Sajeroning)
(→‎top: éjaan, replaced: ''']] → ]])
[[File:Prof_snape.jpg|thumb|profesor Severus '''Snape''']]
'''Severus Snape''' ya iku karakter guru ''Ramuan lan Pertahanan déning Ilmu Hitam'' lan uga kepala sekolah (taun kapitu) nggantikake [[Albus Dumbledore]] ana ing sekolah sihir [[Hogwarts]]. Dhèwèké diaritakake duwé irung bengkong kaya cucuk manuk garudha lan duwé rambut klimis-iteng-cendhek. Sajeroning filem-filem Harry Potter, Snape diperanake déning [[Alan Rickman]].<ref>http://www.hp-lexicon.org/wizards/snape-narrative.html</ref>
 
352.737

besutan