Paus Gregorius XIII: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q83029 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
[[Gambar:Pope Gregory XIII.jpg|thumb|Paus Gregorius XIII.]]
 
[['''Paus Gregorius XIII]]''' punika, ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1572]]-[[1585]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun Ugo Buoncompagno ([[7 Januari]] [[1502]] – [[10 April]] [[1585]]). Panjenenganipun misuwur amargi netepaken [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]], inggih punika [[kalendher Julian|Kalèndher Julian]] ingkang sampun dipunsampurnakaken ing taun [[1582]].
352.737

besutan