Paus Pius IX: Béda antara owahan

34 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika
c (All info is kept in Wikidata, removed: {{Link FA|fi}} using AWB (10903))
(→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
 
[['''Paus Pius IX]]''' punika, ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1846]]-[[1878]]).
 
Panjenenganipun asma aslinipun
 
 
{{Paus|
Pendahulu= [[Paus Gregorius XVI]]|
Penerus= [[Paus Leo XIII]]}}
 
[[Kategori:Paus]]
 
 
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
352.737

besutan