Paus Fabianus: Béda antara owahan

39 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: . → ., greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika
c (Bot: Migrating 56 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q131159 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
[['''Paus Fabianus]]''' punika, ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[236]]-[[250]]).
 
{{Paus|
Panjenenganipun asma aslinipun ...
Pendahulu=[[ Paus Anterus]]|
Penerus=[[ Paus Kornelius]]}}
 
[[categoryKategori:Paus]]
 
{{Paus|
Pendahulu=[[ Paus Anterus]]|
Penerus=[[ Paus Kornelius]]}}
 
{{Paus-stub}}
 
[[category:Paus]]
352.737

besutan